Den knuste kone til efterlyste Tage afslører: - Der var en konflikt på arbejdet, der gjorde ham frygtelig ulykkelig

Selvom politiet, dykkere og helikoptere har ledt i store dele af Odense, er det ikke lykkedes dem at finde 64-årige Tage Erling Jensen, som forlod sit hjem i Odense NØ tidligt søndag morgen eller sent natten mellem lørdag og søndag. Ingen har tilsyneladende set den savnede mand.

Overfor Fyens.dk fortæller Tages ulykkelige kone, Hanne, at til april har manden 40-års jubilæum som portør på Odense Universitetshospital, og at han nægtede at stoppe før det, selvom han havde det svært på arbejdet. Især i den seneste tid havde Tage arbejdsmæssige problemer, som kan hænge sammen med hans forsvinden.

Læs også: Politiet leder efter nedtrykt mand: Har du set Tage?

- Torsdag eller onsdag skete der noget på hans arbejde, jeg ved ikke hvad, men det var en konflikt, der gjorde ham frygtelig ulykkelig. Jeg kan forstå på politiet, at han fredag gik han ned til sin chef og forlangte at få sin jubilæumsgave udleveret, fordi han ikke ville arbejde der længere, forklarer Hanne, der beskriver Tage som en glad og venlig mand, men han havde en depression, til Fyens.dk.

Jubilæumsgaven var tre musselmalede Royal Copenhagen-skåle, som ifølge Hanne lå i mandens blå rygsæk sammen med en række ejendele. Politiet har fundet flere af Tages ting herunder tøj og parfume, men gaverne og rygsækken er ikke lokaliseret, og derfor håber den urolige kone, at folk vil give besked til politiet, hvis man finder dem.

- Jeg håber bare, at han banker på døren lige om lidt. Han har sin nøgle med. Ellers håber jeg, at han gemmer sig ude på sygehuset et eller andet sted, og at nogen ser ham, siger Hanne til Fyens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Signalementet af Tage lyder: dansk, 64 år, ca. 183 cm høj, spinkel af bygning, kort gråligt hår med bar isse, kort skæg om munden og med bakkenbarter. Han var iført gråmeleret strikketrøje, brune lærredsbukser, kraftige mørkbrune russkindssko og beigefarvet 3/4 lang lærredsjakke.

Fyns Politi vil gerne høre på tlf. 114 fra folk, der har set eller ved noget om sagen.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip