Den nøgne sandhed: 2100 selfies viser Rebeccas liv på godt og ondt i 6,5 år

Sol Stoffregen

10 år siden

|

05/07/2014

Dagens topnyheder

På trods af  engelske Rebecca Browns tilværelse ikke har været let, har hun valgt at vise omverdenen, hvad de sidste seks og et halvt år har budt på. Ved hjælp af 2100 selfies over 2374 dage har hun lavet en video, der viser hendes liv i med- og modgang. Det skriver Inquisitr.com.  

Siden Rebecca, som i dag er 21 år, var 14 år, har hun taget selfier. I løbet af de seks et halv år er hun gået fra at være teenager til at være en voksen kvinde. Gennem årene har Rebecca, som også går under navnet "BeckieO", kæmpet med depression, angst og to former for OCD (tvangstanker og -handlinger red.)

Læs også: Kvinde afslører chokerende hemmelighed: Sådan ser jeg ud uden makeup

Den modige unge kvinde har blandet andet døjet med den sjældne lidelse trichotillomania, hvor man har en ukontrolleret trang til at hive sit hår af. En lidelse, som menes at hænge sammen med stress og depression. Rebecca blev også ramt af dermotillomania, som gjorde at hun rev sig selv på kroppen og i ansigtet og fik synlige ar.    

Men de mange diasgnoser har ikke stoppet Rebecca i at lave kunst. Faktisk har det motiveret hende, selvom hun stadig lever med psykisk sygdom.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det er Rebeccas drøm at være med til at fjerne tabu omkring psykisk lidelse, noget hun drømmer om at arbejde med i større skala på den filmskole i London, som hun netop er kommet ind på.

Rebecca har sin egen YouTube-kanal, hvor hun poster personlige videoer. Og kunsteren har ingen planer om at stoppe med at tage selfies. 

Se videoen her: