Den nøgne sandhed: Derfor synes mænd, at gravide er topsexede

Som gravid kan der være langt imellem, man selv føler sig sexet og attraktiv på kødmarkedet, men fortvivl ej, for mænd er hamrende vilde med gravide kvinder, selvom de har vand i kroppen, kvalme og fylder en del mere end ellers.

Mænd tænder nemlig på gravide, skriver magasinet Vores Børn. Og det er der flere grunde til, hvis man spørger eksperterne, der dog påpeger, at der ikke findes nogen forskning på området.

Læs også: Seks tidspunkter, hvor du bør kræve sex

Det er både et spørgsmål om kultur, biologi og psykologi, mener sexolog og jordemoder Vivi Hollænder.

- En gravid kvinde udstråler i deres (mænds red.) øjne det mest kvindelige, der overhovedet kan eksistere med maven, brysterne, frugtbarheden – det er urkvinden, forklarer hun på bedresexliv.dk.

Læs også: Ny forskning: Sex bagfra er bedst for mandens ryg

Men det er også et spørgsmål om, at manden, den kommende far, føler sig maskulin og stolt over den gravide kvinde, der symboliserer frugtbarhed og liv, fremfører den norske sexolog Andreas Persson.

- Graviditeten er et bevis for, at befrugtning har fundet sted, hvilket kan give den kommende far ekstra selvtillid, siger nordmanden til klikk.no.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Men den seksuelle tiltrækning gælder alle mænd, ikke kun den gravides partner. Der er noget syndigt ved andres gravide kvinder.

- Graviditeten er et tegn på, at kvinden tilhører en anden. Selvom det ikke altid er tilfældet i vores samfund, har hun alligevel en status som 'optaget'. Alene dette kan være et godt grundlag for en stærk tiltrækning for enkelte mænd. Hun er en forbudt frugt, forklarer Andreas Persson.
 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip