Den nye babystol, som alle mødre ville ønske, de havde tænkt på først

Det skal med det samme siges, at vi ikke aner, om den her stol er sikkerhedsgodkendt, er lavet af økologiske materialer eller overhovedet kan bestilles hjem her til Danmark.

MEN! Enhver forælder, der har prøvet at pakke en bil til sin arving ved, hvor mega besværligt, det kan være at få baby i stolen og endnu værre; ud igen, hvis lillemanden/-damen er faldet i søvn på køreturen.

At forsøge at bakse stol OG baby henover en parkeringsplads er heller ikke det letteste – man har med garanti svedpletter under armene, mildt stress og skal derudover lige tilbage til bilen for at få sin egen taske, pusletasken og alt muligt andet med.

Derfor virker autostolen på billedet enormt tiltalende: Den fungerer som både en autostol, men kan let foldes ud og forvandles til en lille barnevogn.

Læs også: Advarsel til småbørnsforældre: Farlige autostole i omløb

Man ruller dermed nærmest baby ind og ud af bilen – og hele bagagerummet er ikke længere proppet, fordi der lige skal være plads til kæmpe Emmaljungaen.

Klapvognsautostolen… (hvad kalder man lige sådan en..?) bliver kaldt den nye generation autostole af blandt andre siden simpleparenting, som har et erklæret formål om at gøre det lettere at være forældre (materielt set). Her kan du i øvrigt se stolen i aktion. 

Der er dog lige en hage; Den koster over 3.000 kroner, hvilket ikke just er børnefamilievenligt. Men man har lov at drømme - eller vente med at få næste barn, til denne "næste generation af autostole" er på banen med en forhåbentligt lavere pris.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip