Den nye Klovn-film er solgt til udlandet

Den første "Klovn"-film med Frank Hvam og Casper Christensen var et hit både herhjemme og i udlandet. Nu er efterfølgeren, "Klovn Forever", på vej, og allerede inden den har premiere i Danmark, er den på vej til udlandet.

Distributionsselskabet Protagonist Pictures har nemlig overtaget salgsrettighederne uden for Norden til den nye film såvel som distributionsrettighederne til den gamle fra 2010. Det skriver underholdningsmagasinet Variety ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Vi er så stolte af at være en del af Klovn-universet sammen med Frank, Casper, Mikkel og Jesper, siger Mike Goodridge, administrerende direktør i Protagonist Pictures med reference til Frank Hvam, Casper Christensen og filmenes instruktør, Mikkel Nørgård, og producer, Jesper Zartov.

- Den første "Klovn" er utvivlsomt den sjoveste film, jeg nogensinde har set, siger Mike Goodridge.

Variety kan også afsløre en smule af handlingen i "Klovn Forever".

I den nye film bliver Frank Hvam og Casper Christensens venskab sat på prøve, da Casper beslutter sig for at forfølge en solokarriere i den amerikanske by Los Angeles.

Fast besluttet på at vinde sin ven tilbage tager Frank Hvam med, og det bliver en ferie med "spektakulære hændelser".

Blandt gæstestjernerne i filmen er forsanger i bandet Maroon 5, Adam Levine, den australske skuespillerinde, Isla Fisher, og danske Nikolaj Coster-Waldau.

"Klovn Forever" er planlagt til få premiere i Danmark til september, og i næste uge vil både Protagonist Pictures, Frank Hvam og Casper Christensen tage til filmfestivalen i Cannes for at promovere den.

Den første Klovn-film indtjente ifølge Variety mere end ti millioner dollar, eller hvad der svarer til knap 65 millioner kroner, i Danmark alene.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip