Denne barske video vil få dig til at køre pænt - og fælde en tåre

Hver dag bliver tusindvis af mennesker dræbt i trafikken - ofte er det uheld, der kunne være undgået, hvis alle parter havde haft fokus på vejen og havde ladet være med at tage chancer.

Det budskab har en skræmmende video, der har taget Facebook med storm på det seneste. Ikke mindre end 162.331 personer har liket videoen, mens den er blevet delt 2.448.348 gange og har høstet over 57.000 kommentarer.  

Læs også: TV: Knust familie offentliggør MC-dødsulykke for at sætte fokus på høj fart i trafikken

Videoen, som stammer fra den indiske avis, Dekho Bhopal, viser det ene grimme trafikuheld efter det andet - nogle af ulykkerne er virkelige, mens andre er konstruerede. Og den følelsesladede musik i videoen gør sit for at få tårerne frem.

Redaktøren på Dekho Bhopal, Syed Aquil Ali, lagde videoen på deres Facebookside for fire år siden, men for nylig er videoen begyndt at sprede sig til Europa, hvor den har fået folk til skærmen. I kommentarerne opfordrer folk alle til at køre hensynsfuldt og passe på hinanden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

"Ingen ord tilbage efter at have set dette…vær venlig at køre pænt", lyder den rørende tekst til videoen på avisens hjemmeside.

Se videoen her - der er stærke billede undervejs:

 

Dagens Gossip