Denne dreng stjæler - men så finder faderen på en ekstrem løsning

24-årige Chuang har så svært ved at kende forskel på dit og mit, at hans far, 47-årige Wen Yuan, har taget ekstreme metoder i brug.

Familien bor i Xibianban i den kinesiske Jiangxi-provins. Og faderen er nu så bange for, at sønnen skal ende i fængsel eller bringe skam over familien, at han har lænket ham til en betonklods på hans værelse på ubestemt tid.

SE OGSÅ: Far fører 11-årig datter op ad kirkegulvet - Forklaringen er utrolig

- Det er ikke ligefrem et stort samfund, så, når noget bliver stjålet, ved alle, hvem der skal have skylden. Hvis jeg ikke kan skaffe det stjålne tilbage, skal jeg altid kompensere mine naboer og undskylde for, hvad han har taget, og jeg har bare fået nok, siger Wen Yuan ifølge den engelske tabloidavis, The Sun.

Wen Yuan fortæller, at han har advaret sin søn gentagende gange over årene. Den desperate far har endda været så frustreret, at han har slået sin søn. Men intet har hjulpet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Faderen frygter, at nogen til sidst vil ringe til politiet og få Chuang spærret inde.

- Jeg tror ikke, at han kommer på rette spor, hvis han først kommer i fængsel, så vi har holdt ham hjemme og låst ham fast for at minde ham om, hvor vidunderligt det er at have sin frihed, siger han.

Faderen har ingen plan for, hvor længe Chuang skal være låst fast til en betonklods. Men han oplyser, at sønnen først skal overbevise ham om, at han har ændret sig.

 

Dagens Gossip