Denne mand bærer uskyldige babyer, der ikke er hans: Årsagen vil knuse dit hjerte

Den sydkoreanske præst, Lee Jong-Rak, gør noget ganske specielt med fremmede børn.

Han har lavet en såkaldt "drop-box" i sit hjemland. Boksen er lavet af træ og ligner en slags postkasse, men indholdet er ganske anderledes. For præsten samler på babyer i boksen. Det skriver onlinemediet San Francisco Globe.

Læs også: Utrolig video: Her hører de deres døde søns hjerte

Babyer, som er uønskede, eller som moren ikke kan tage sig af. Det er præstens håb, at mødrene vil lægge deres børn i boksen i stedet for at smide dem på gaden eller i affaldet.

Den hjælpsomme præst fra Jusarang kirken i Seoul i SydKorea havde ikke regnet med, at boksen ville blive brugt. Men desværre viste det sig, at han tog fejl.

Læs også: Ditte satte sig på en brugt, blodig kanyle: Må vente tre måneder på svar

Adskillige babyer er blevet lagt i boksen. Og Lee Jong-Rak har reddet mange uskyldige babyers liv ved at tage børnene til sig og opfostre dem, som var det hans egne børn.

I et tilfælde lykkedes det præsten at overtale en desperat mor til at lade være med at forgifte sig selv og sin baby, som hun ellers havde planlagt.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Drop-boksen er opvarmet, udstyret med en røgalarm og forbundet med kirken. Ifølge Lee Jong-Rak bliver hundredvis af babyer efterladt i Seoul hvert år, og mange af dem dør. 

Den hjælpsomme præst medvirker i en tv-dokumentar, hvor et filmhold har fulgt ham gennem en længere periode. 

Du kan støtte Lee Jong-Raks arbejde her.

Se videoen med Lee Jong-Raks livsreddende arbejde her: 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip