Denne mand storsvindler med ståjlne kreditkort: Hvem er han?

Syd- og Sønderjyllands Politi har offentliggjort overvågningsbilleder af den mand, der sidste år franarrede kreditkort fra flere personer og ribbede kortene for penge.

Tilbage den 23. november 2014 gik det ud over to gæster på en restaurant i Torvegade i Esbjerg, her fik de stjålet deres kreditkort. Overvågningsbilleder har senere vist, at en mand misbrugte kortene i to banker til at hæve små 30.000 kroner.

Læs også: Den knuste kone til efterlyste Tage afslører: - Der var en konflikt på arbejdet, der gjorde ham frygtelig ulykkelig

Det er Syd- og Sønderjyllands Politis håb, at nogen kan genkende manden på billedet, som kan ses i fuld størrelse nederst på siden.

Beskrivelsen af svindleren lyder: 20-30 år, almindelig af bygning og mørkt kort hår. Han var iført mørke bukser, hvid/ternet skjorte med hvid t-shirt indenunder og sort blazer.

Læs også: Vil du tjene 10.000 kr? Så find forsvunden gummiged

Gerningsmanden menes at stå bag flere svindelnumre. Hvis du kan genkende manden eller har set ham, vil Lokalpolitiet i Esbjerg meget gerne høre fra dig på tlf. 114.

Se billedet af den efterlyste:

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip