Denne piges brev til sin enlige mor får tårerne til at strømme

Hvorfor juice-giganten Minute Maid har slået sig på at lave virale videoer, står ikke helt klart. Men med denne her har de i hvert fald ramt plet - lige i tårekanalerne.

I videoen fortæller en kvinde, der for to år siden blev enke, om, hvor svært det til tider er pludselig at stå alene med forældreansvaret. Hvordan hun ikke altid føler, hun slår til, når det gælder “faderrollen” over for hendes datter.

Men der er et twist. Pigen bliver nemlig spurgt, hvordan hun synes, hendes mor har klaret opgaven, efter faderen døde.

- Det, jeg har set i støttegrupper, er, at børnene tit glider væk fra deres forældre. Men vi snakker om min far, og hvordan det har påvirket os. Hun er helt klart for mig den vigtigste person i mit liv. Men man ved ikke rigtig, hvordan man skal sige det, forklarer pigen.

Læs også: Enlig mor mister alt i forsøget på at redde sin datter - så skriver hun et brev, der forandrer hendes liv for altid

Derfor skrev hun det i et brev.

- Kære mor,

Jeg glemmer tit at fortælle dig, hvor meget du betyder for mig. Du har opgivet alt for mig, så jeg kan forfølge mine drømme. Du har altid lært mig at forblive positiv. Selv når det føles som om, at hele verden er faldet ned omkring mig. Jeg beundrer din styrke og dit mod. Jeg elsker dig så meget. Kærlig hilsen Claire, lyder brevet.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip