Denne røv har en million fans på Facebook

Mere end tre millioner følger hende på Instagram. Det samme gør nu mere end en halv million på Twitter og nu også en million på Facebook. Fitnessbaben Jen Selter rundede torsdag det magiske tal og er til stadighed indehaver af internettets mest populære balder.

Og det er ikke kun på sociale medier, at den mørkhårede New Yorker-piges popularitet har nået nye højder. I denne måned pryder den 20-årige babe også forsiden af magasinet Vanity Fair.

SE OGSÅ: Her er prinsessen af stramme baller

Til newsday.com fortæller Jen Selter, at hendes passion er at inspirere andre. Noget som i den grad er lykkedes ved at kombinere de to store interesser; fitness og sociale medier.

- Hver dag får jeg fanpost fra folk, der fortæller mig, at jeg har hjulpet dem med at presse dem til grænser, de ikke troede, de kunne nå. Det er sådan, jeg ved, det er et job for mig, siger hun til newsday.com.

SE OGSÅ: Fitness-babe giver sexet balde-workout

Jen Selter begyndte at smide selfies på sin Instagram-profil i marts 2012. Siden er hun blevet et kæmpe viralt hit. Et gennemsnitligt opslag får ofte mere end 100.000 likes, og selveste Rihanna følger hende på det sociale medie.

Den stramme krop kommer ikke af ingenting. Hun træner hver dag mere end to timers cardio, squats og vægtløftning. Hun afskyer kosmetiske operationer, men paradoksalt nok beskyldes hun alligevel ofte for at snyde med sin stramme krop.

- Når folk beskylder mig for at have implantater i numsen, så griner jeg bare og tager det som et kompliment, fortalte hun tidligere på året til den britiske avis, The Sun.

SE OGSÅ: Hun tjener sine penge på Instagram

Den amerikanske skønhed vil ikke afsløre, hvor meget hun tjener på sin popularitet. Tidligere har hun fortalt, at det er mere end rigeligt til, at hun har kunnet droppe både job og uddannelse.

Pengene kommer fra sponsoraftaler med firmaer, der fremstiller flaskevand og sunde madvarer. Ifølge Newsday.com har Jen Selter netop underskrevet en lukrativ reklamekontrakt med The Legacy Agency Inc.

SE BILLEDER AF JEN SELTER HERUNDER:

 

Dagens Gossip