Denne video ændrer dit livssyn: Hjemløs mand får en pizza, og så sker det uventede

Er du typen, der kunne finde på at dele ud af din mad, hvis en hjemløs spurgte om en bid? Ja, vil mange velbemidlede folk nok svare og tænke, at man skulle være meget fattig for at sige nej til at give en hjemløs lidt af sin mad.

Læs også: Gribende video: Så ligeglade er vi med forsvundne ni-årige Christian

Den tankegang får et spark lige i ansigtet af engelske Sam Pepper, der tidligere har været deltager i den engelske udgave af Big Brother og nu gør det i komiske monologer og skjult kamera.

I en 60 sekunder kort video viser Sam Pepper, hvordan folk reagerer, da en af hans venner udgiver sig for at være en sulten hjemløs og går ind på et pizzeria og spørger kunderne om en pizza-slice. De spisendes reaktioner taler deres eget tydelige sprog.

Læs også: Se folks reaktioner: Ville du hjælpe denne frysende dreng?

Bagefter giver to unge mænd en tilfældig hjemløs mand på gaden en hel pizza. Så kommer den falske sultne hjemløse fra pizzeriaet forbi og spørger den pizzaspisende hjemløse, om han kan undvære en slice.

Resten kan du se i videoen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Sam Pepper opfordrer til, at folk deler den stærke video, da han mener, at den vil hjælpe folk til at vågen op. På YouTube skriver Sam Pepper, at den hjemløse mand på gaden er den første hjemløse, han spurgte, og at der ikke er redigeret i materialet. 

Se videoen her: 

 

Dagens Gossip