Denne video storhitter blandt mænd: Bryst-kamera filmer kvindes løbetur

Kvinder, der hopper i trampolin, har det med at fange mænds opmærksomhed. Og noget tyder på, at kvinder, der løber i nedringede toppe, gør det samme.

Indtil for nylig var den spanske blogger Seline Von Nass en mere eller mindre ukendt kvinde, men ved hjælp af et lille kamera, er den unge kvinde blevet pokkers populær blandt mænd.

LÆS OGSÅ: Årets bedste virale video: Hot numsedans går op i flammer

Årsagen er en video på hendes blog, hvor hun skriver om alt fra sex og underholdning til elektronik. I videoen er den veludstyrede kvinde ude at løbe en tur med et lille GoPro-kamera monteret på hovedet.

Af tvivlsomme årsager vender kameraets linse ned mod Selinas bryster, som nok godt kunne bruge en bedre sports-bh.

Mange mænd vil nok takke Salina for hendes valg af kameravinkel, men den spanske blogger påstår, at der er tale om en sjov fejl, som hun ligeså godt kunne dele på sin blog.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

"Folk tror, at jeg filmede min "GoPro-video" med vilje, men i virkeligheden var kameraet faldet ned, fordi anordningen, der holder kameraet, havde en dårlig justering", skriver Seline på sin blog.

Den forklaring falder en smule til jorden, når man kaster et blik på Selines billeder på bloggen (se dem nederst på siden), hvor hun bestemt ikke er bleg for at vise sine fortrin. 

Knap 700.000 seere har alene på YouTube set løbe-videoen, som har få dage på bagen. 

Se videoen her:

Se billederne fra Selines blog:

 

Dagens Gossip