Dennis Knudsen vil af med sin strandvejsbolig: Hæver prisen med 1,7 mio. kroner

Kendis-stylisten Dennis Knudsen forsøger nu for tredje gang at komme af med sin hjem i Taarbæk nord for København.

Det skriver Boliga Kendte

Boligen på 98 kvadratmeter blev første gang sat til salg i 2012 af Dennis Knudsen. Dengang lød prisen på 6,95 millioner kroner. Dengang var boligmarkedet dog rimelig dødt og husene svære at sælge. Det blev pillet af salgslisten efter et halvt år.

Et år senere forsøgte stylisten så igen. Denne gang lød prisen på 6,25 millioner kroner. Heller ikke dengang lykkedes det at afhænde huset.

Men her i 2015 har den 52-årige forretningsmand fundet optimismen frem igen. Huset er endnu en gang sat til salg. Denne gang lyder prisen på 7.995.000 kroner - altså er den hævet med 1.745.000 kroner i forhold til sidste gang, han forsøgte at sælge.

For prisen kan en kommende køber se frem til en nyistandsat bolig med egen badebro. Boligen breder sig ud over 98 kvadratmeter i ét plan og har blandt andet store oplukkelige panoramadøre ud til en til stor terrasse mod Øresund.

Læs også: Dennis Knudsens veninde gået under jorden: “Hun er stukket af med mit ufødte barn”

Desuden fremhæver mægleren det moderne køkken, et stort soveværelse med udgang til sydvendt have og adgang til et moderne luksusbadeværelse.

Dennis Knudsen købte ifølge Boligas database over salgspriser villalejligheden i 2003 for 3,8 mio. kr. Se boligen her. http://www.boliga.dk/bolig/1153225

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip