Der er fortsat tvivl om Bendtners kondition

20 minutter for Wolfsburg og lidt over en time for landsholdet.

Nicklas Bendtner har ikke fået mange spilleminutter hidtil i sæsonen, og hverken angriberen eller landstræner Morten Olsen ved, hvad det rækker til i forhold til søndagens EM-kvalifikationskamp mod Armenien.

- Nogle gange kan man komme til at overgøre tingene, og det ville være dumt. Det er lang tid siden, at jeg har spillet, så de minutter jeg fik mod Tyrkiet, passede perfekt. Det var helt, som det skulle være, siger Bendtner.

Spørgsmål: Så det betyder, at du måske er klar til en hel kamp på søndag?

- Nå, er det sådan, I tænker i pressen? 20 minutter, så en time, og så er man klar til 90 minutter. Jeg ved det ikke. Det handler om at bygge på. Det er klart, at jeg er ikke lige så klar, som jeg plejer at være, når jeg har spillet fast over længere tid.

- Jeg vil give mig 100 procent, når jeg er på banen, men det er klart, at jeg ikke er 100 procent skarp, siger Bendtner.

Morten Olsen lader dog til at være optimist i forhold til Bendtner.

- Med Bendtner havde vi en aftale om, at omkring en time var fint mod Tyrkiet. Havde det været en kvalifikationskamp, så kunne han nok godt have spillet længere.

- Hverken Bendtner eller vi ved, om han kan holde til 90 minutter mod Armenien, men det vi så mod Tyrkiet, altså hvordan han fysisk klarede sig, det så ganske godt ud. Det var opmuntrende at se ham, siger landstræneren.

Kampen mod Armenien spilles i Telia Parken i København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip