Der findes 5 slags numser: Hvilken har du?

Skrevet af Sol Stoffregen

19/04/2016
Din bagdels facon afgør hvilken slags trusse, du bør bruge.

Dagens topnyheder

Hvis der er noget, der kan få fok til at vende sig om på gade eller køre galt i bil, så er det en god røv.

Bagdele fås i mange størrelser og fasthedsgrader. Ligesom det er tilfældet med bryster.Men faconen på din numse afhænger af bækkenets og hofternes placering og mængden af fedt, du har, og fordelingen af dette, men også af størrelsen på dine underliggende numsemuskler og måden disse muskler knytter sig til lårbenet.

Læs også: Ny forskning: Så ofte skal du gå i bad

Sådan lyder forklaringen fra plastikkirurgen Matthew Schulman, der gennem sin karriere har kigget på ca. 50.000 numser og argumenterer for, at der findes fem typer af bagdele.

Og når du ved, hvilken type popo, du slæber rundt på, så gælder det om, at hoppe i de trusser, der gør det bedste for dig og din bag.

Her er de fem typer af numser og de egnede underklæder:

1. Den firkantede numse. 
Hvis linjgen mellem din hofte og ydersiden af låret løber vinkelret på jorden, så hører din bagdel til i kategorien firkantet. Gå med fordel med drengeshort, bikiniunderdele, tangatrusser og g-streng, da disse kan være både behagelige og flatterende for den firkantede numse.

2. Den v-formede numse.
Hvis linjen mellem dit bækken og hofter vinkler indad, ligner din numse et v bagfra. Denne numse ses typisk hos kvinder med brede skuldre og smalle hofter. Hold dig til trusser, drengeshorts, hipsters eller bikiniunderdele uden høj benudskæring.

3. Den a-formede numse.
Denne type numse ses typisk hos den pæreformede kvinde, der har en en a-formet numse, der bliver bredere under hofterne. Gå efter tangatrusser, bikiniunderdele og drengeshorts, der er lavet af elastisk materiale og har høje benudskæringer og store benhuller.  

4. Den runde numse.
Flere kendisser lufter ofte deres runde bagdel, såsom Kim Kardashian og Beyoncé. Der skal en del stof til for at dække denne slags bagdel til, derfor kan det godt anbefales at købe en størrelse større end ellers. De bedste valg er tangatrusser, g-strenge, trusser og drengeshort med masser af stretch.

5. Den omvendt hjerteformede numse.
Denne bagdel er rund uden at hænge og har mest volume i den nederste del. Sats på trusser, drengeshort, hipsters eller bikiniunderdele med en lavere benudskæring. Hvis din numse ikke se slap og slasket ud, kan du med fordel sørge for at dine trussers benåbninger dækker dine balder.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: