Derfor bør kvinder ikke dele regningen på en date

Til trods for, at nutidens kvinder er i stand til selv at betale for deres middag, ønsker de fleste at få regningen betalt, når de er på date.

Det er i hvert fald tilfældet for Yvette Caster, som skriver for Metro.

Hun oplevede det for første gang på en date i Islington i London. Hun havde skrevet med en mand på Match.com og skulle mødes med ham på en café.

Da baristaen kommer ned til dem, bestiller daten hurtig en kaffe til sig selv og betaler for den. Yvette Caster må selv købe sin kamillethe. Selv om han ellers virkede som en sød og rar mand, svarede hun ikke på de efterfølgende mails.

Læs også: Ny forskning afslører, det er meget mere komplekst end hidtil antaget: Sådan øges kvinders lyst til sex

Her fortæller hun hvorfor:

Jo, jeg kan sagtens betale for min egen the. Men hvis en mand ikke kan gøre sig den ulejlighed at betale for en kop the, vil han nok heller ikke fremover gøre sig de store ulejligheder for mig i det hele taget.

For mig er det en måde for en mand at vise, meget tydeligt, at han kan lide dig. Nok til at forsøge at imponere dig. Nok til at gøre en indsats.

I et større perspektiv er det en måde for en mand at bevise, at han vil være en god kæreste - omsorgsfuld, venlig, generøse og støttende.

Selvfølgelig er alle forhold ikke ens. Mange kvinder tjener mere end deres partnere og ender med at blive dem, der økonomisk forsørger familien i det lange løb.

Læs også: Kvinder med mange mandevenner får mere sex af kæresten

Men den første gestus ved at betale for en enkel middag, en frokost eller en kop the signalerer en hensigt om at støtte dig, samt at vise, at de kommer fra en god familie, der sætter pris på gode manerer.

Hvordan skal en mand ellers forsøge at feje benene væk under en kvinde, hvis han ikke må købe en middag og roser til en kvinde længere?
Når vi dater, opfordrer jeg derfor kvinderne til at gemme deres selvstændighed en kende væk, så manden får en chance for at give os lidt ekstra opmærksomhed.

Hvad synes du - vil du helst selv betale, eller er der noget om det, Yvette Caster siger her ? 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip