Derfor bruger Bono solbriller

Rockbandet U2s forsanger Bono optræder altid med solbriller på i alle regnbuens farver.

Men det skyldes hverken krukkeri eller rockstar-attitude, men derimod en frygtet øjensygdom. Det fortalte han i talkshowet The Graham Norton Show.

- Dette er et godt forum til at fortælle alle, at jeg har lidt af grøn stær i over 20 år, afslørede det 54-årige bebrillede rockikon.

Grundet diagnosen skal han altid have solbriller på for at beskytte øjnene mod lysoverfølsomhed, forklarede Bono om brillebruget. Hvis ikke han bruger solbriller, kan det i værste fald gøre "With or Without You"-sangeren blind.

- Jeg bliver simpelthen nødt til at have dem på. Jeg håber virkelig ikke, at folk fremover vil tænke på mig som den "stakkels gamle, blinde Bono," grinede U2-frontmanden.

U2 udgav tidligere i år albummet "Songs of Innocence", som automatisk blev sendt ud til folk med en konto på iTunes. En gimmick, som blev meget kritiseret for at presse U2s musik ned i halsen på alle.

- Vi ville gerne gøre noget anderledes, men det ser ud til, at nogle mennesker ikke tror på julemanden, sagde Bono og jokede:

- Alle dem, der før var ligeglade med U2, hader os nu. Det er da trods bedre at hade os end at være ligeglad.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip