Derfor døde forsvundet Hollywood-skuespiller

Skrevet af admin

06/12/2014
Misty Upham blev meldt savnet den 6. oktober, og ti dage senere bekræftede en talsmand for familien, at de havde fundet liget af den forsvundne skuespiller. Dengang var der tvivl om, hvordan skuespilleren, der blandet andet var med i "Django Unchained", mistede livet. Men nu skriver Huffington Post, at retsmedicinerne kan bekræfte, at de skader på hoved og overkrop Misty Upham døde af, stammer fra et fald. Politiet understreger dog også, at der ikke er tegn på, at der skulle have været sket noget kriminelt, der førte til faldet. Årsagen til faldet står derfor stadig uklart. Faderen, Charles Upham, har tidligere været ude og sige, at hans datter led af psykologiske problemer, men at han ikke mente, at hun ville tage sit eget liv. Liget af den forsvundne skuespiller blev fundet i bunden af en kløft af et eftersøgningshold, som onklen havde iværksat. Newspaq

Dagens topnyheder

Misty Upham blev meldt savnet den 6. oktober, og ti dage senere bekræftede en talsmand for familien, at de havde fundet liget af den forsvundne skuespiller.

Dengang var der tvivl om, hvordan skuespilleren, der blandet andet var med i "Django Unchained", mistede livet.

Men nu skriver Huffington Post, at retsmedicinerne kan bekræfte, at de skader på hoved og overkrop Misty Upham døde af, stammer fra et fald. Politiet understreger dog også, at der ikke er tegn på, at der skulle have været sket noget kriminelt, der førte til faldet.

Årsagen til faldet står derfor stadig uklart.

Faderen, Charles Upham, har tidligere været ude og sige, at hans datter led af psykologiske problemer, men at han ikke mente, at hun ville tage sit eget liv.

Liget af den forsvundne skuespiller blev fundet i bunden af en kløft af et eftersøgningshold, som onklen havde iværksat.

Newspaq