Derfor er Justin Bieber et sexsymbol

Der bliver med garanti hvinet til den helt store guldmedalje, når Justin Bieber i aften giver koncert foran 45.000 publikummer i Parken.

Få kan nemlig smelte pigehjerter, som det 19-årige popfænomen. Men hvad er det ved Justin Bieber, der gør ham særligt populær hos det modsatte køn? 

Det spurgte dagens.dk sexolog Christina Tatarzcuk om.

- Det er sjovt, du spørger, for jeg har faktisk lige siddet og nærstuderet et par af hans koncerter, og jeg vil sige, at han har en helt utrolig tilstedeværelse af så ung en mand at være. Han udstråler en helt utrolig selvtillid, når han optræder, og det, tror jeg, at mange kvinder tænder på, indleder Christina Tatarzcuk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med

Justin Bieber er bare 19 år gammel. Men det er ikke alderen, der er afgørende for, om man kan være et sexsymbol i kvinders øjne, forklarer sexologen.

- Det handler om, at kvinder gerne vil have en mand, der kan tage ansvar, vise lederskab og gøre tingene på sin egen måde. Især det der med at gøre tingene på sin egen måde, er jo noget Justin Bieber er kendt for, forklarer Christina Tatarczuk, som også selv finder popstjernen charmerende.

- Jeg synes da også, at han er en rigtig sød hvalp, selvom jeg er dobbelt så gammel som ham, men jeg tror trods alt mere, at det er de yngre kvinder, der betragter ham som et decideret sexsymbol, siger Christina Tatarzcuk.

Klik på billederne herunder og se masser af fotos af Justin Bieber fra tidligere koncerter.

 

Dagens Gossip