Derfor er øl og orgasme en dårlig cocktail

Skrevet af Aller Media

13/07/2014

Mest læste i dag

Orgasme er godt for parlivet på mere end en front – det er naturligvis godt for jeres sexliv, men det fremmer også kommunikationen mellem partnere, skriver sciencedaily.com.Overvejet tantra-sex? Se hvordan I let kommer i gang

Nye studier publiceret i Communication Monographs viser, at den samtale der opstår efter sex og orgasme er udpræget positiv, og kan få parterne til at åbne op og dele vigtige ting om dem selv, og de tanker de har.

-Postcoital (ting der sker efter samleje) kommunikation er ofte centreret omkring tilfredsheden seksuelt og i forholdet.

Derfor kan netop en snak efter sex spille en central rolle i opretholdelsen af intimitet, siger Amanda Denes, der er adjunkt ved Universitetet i Connecticut og ledende forsker bag studiet.Du føler dig sikker

Efter en orgasme vil oxytocin, et hormon, rase gennem hjernen og det frembringer en følelse af tryghed og afslappethed. Den følelse gør, at der skabes et miljø som fremmer lysten til at dele mere følsomme ting med partneren.Ovenpå alt den snak og sex, kan man godt blive tørstig og her er det vigtigt, at I ikke slukker den med en øl, for så slukker I også den hyggelige og rare snak efter sex, viser studiet:


Er du tilfreds med dine bryster? Sådan ser andres bryster ud. Se 27 par i alle størrelser 

- Oxytocin er en opkvikker, imens øl sløver. Så det er ikke overraskende, at de har modsat effekt på folk opførsel. Folk, der drikker mere alkohol, vil opnå færre fordele i forhold til at dele tanker med deres partner, siger Tamara Afifi, professor ved universitetet i Iowa og en af forskerne bag studiet.Endnu værre står det til med den gode samtale, hvis I både drikker øl og ikke opnår orgasme under samlejet.

Det dræber al samtale og skaber en generel negativ stemning, viser studierne. Så ind med mere god sex og ud med øllet, hvis du drømmer om et forhold, hvor I kan snakke og være åbne overfor hinanden efter sex.

Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media