Derfor har Claus fra Singleliv stadig ikke en kæreste

Skrevet af Aller Media

|

01/10/2013

Dagens topnyheder

I afsnit efter afsnit har vi set Claus fra Ølgod ved Varde date kønne, søde og smilende kvinder i Singleliv på Kanal 4.

Men den 35 årige maskinarbejder sidder stadig alene i sofaen.

En kæreste er det ikke blevet til, selvom mulighederne tydeligvis har været der. Og selvom han inderst inde ønsker at finde den store kærlighed.

Men som han selv siger: Jeg er nok blevet alt for god til at finde fejl.

Er blevet såret før

Kigger han lidt dybere i sig selv, ved han godt, at det i bund og grund ikke handler om kvindernes fejl. Derimod handler det om, at han ikke ønsker at blive såret. Det har han nemlig prøvet.

- Ubevidst finder jeg fejl for at beskytte mig selv. Jeg går stadig med en knude i maven og tænker: Hvad nu, hvis hun stikker af, siger Claus, som var sammen med sin ekskæreste i ti år.

Sammen fik de drengene Oliver og Noah og skabte en ægte kernefamilie. Lige indtil den dag ekskæresten kiggede på Claus hen over spisebordet og lod bomben falde.

- Det er slut, sagde hun.

Rosa fra Kongerne af Svendborg skjulte sin sygdom. Læs mere på udehjemme.dk

Ramte bunden

- Jeg blev mundlam. Det havde jeg slet ikke regnet med. Selvfølgelig havde der været gnidninger, men jeg blev virkelig chokeret og var helt nede og skrabe bunden. Jeg syntes, det hele var lige meget. Heldigvis kom min familie virkelig på banen og hev mig op, siger Claus, som stadig frygter at blive forladt og komme ned på bunden igen, selvom bruddet ligger mere end fem år tilbage.

- Jeg render nok stadig rundt og passer på mig selv. Men jeg ved godt, at jeg skal sænke paraderne, for jeg vil gerne finde en sød pige, siger Claus, som har børnene hver 14. dag.

Mangler en at elske

Desuden er han taknemmelig for, at ham og ekskærester bor så tæt på hinanden, at hans to drenge tit kommer cyklende forbi efter skole.

- Så får vi lige en sodavand og nogle popcorn. Jeg elsker simpelthen at have besøg af de to drenge. Men jeg mangler stadig den person, som ikke er der.

Er altid sig selv

Claus kan godt mærke, at han er blevet et af de kendte ansigter fra Singleliv. Opmærksomheden omkring ham er vokset. Det giver selvfølgelig muligheder. Men det giver også noget forvirring.

- Mange kommer hen og siger, at de gerne vil lære den virkelig Claus at kende. Det forstår jeg ikke. Jeg er jo ikke en anden på TV. Mine kammerater siger også: Fedt, at du aldrig laver om på dig selv.

Du kan se Claus og de andre singler i Singleliv hver onsdag kl. 20 på kanal 4

Rasmus fra Singleliv kæmper også en kamp: Læs hvilken  på udeoghjemme.dk

Af Karin Hurlin, Udeoghjemem.dk/NewsDesk  Aller Media