Derfor har Julie Zangenberg sagt ja til nøgenroller

Der er ikke noget at sige til, at den 25-årige Julie Zangenberg er spændt. Hun har nemlig hovedrollen i tv-serien Heartless, der får premiere på Kanal 5 den 28. april.

Se Julie Zangenberg med mørkt hår på ELLE.dk

En rolle der endnu en gang cementerer, hvor stort en navn den unge kvinde er gået hen og blevet på den danske stjernehimmel.

- Jeg er ekstremt spændt.  Serien har været undervejs i så lang tid, og har været igennem så mange processer, at det er helt surrealistisk, at den snart får premiere, siger Julie Zangenberg.

Julie Zangenberg kender sine grænser

Serien har et ungt hold af skuespillere til at udgøre det kostskolemiljø, som den overnaturlige handling primært udspiller sig i.

Se web-tv fra sidste års ELLE Style Awards på ELLE.dk

Et udfordrende projekt som det eventyrlystne talent, der sidst blev set i rollen som nøgen og stum nymfe i filmen Viceværten, har taget i stiv arm.

- Jeg er klar over mine egne grænser, og jeg kan tage en del.  Jeg er glad, hvis andre opfatter mig som en modig skuespiller, siger Julie Zangenberg.

Skuespillere skal udfordre sig selv

Hun peger på, at store skuespillere som Ghita Nørby, Stine Stengade, Sidste Babett Knudsen og for den sags skyld også franske Catherine Deneuve alle har optrådt i pikante roller og nøgenscener undervejs i deres karriere.

Det er i hendes optik en udfordring, som de fleste både mandlige og kvindelige skuespillere skal igennem, men i hendes tilfælde har det blot vakt ekstra opsigt.

- Jeg tror, der er blevet lagt mere mærke til mig, fordi det er en anden tid. Men vil du arbejde med de store instruktører og have de store roller, så bliver du nødt til at udfordre dig selv, siger hun.

Ud over Julie Zangenberg medvirker også Sebastian Jessen, Nicolaj Kopernikus og Laura Christensen i tv-serien.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk Aller Media.

 

Dagens Gossip