Derfor kommer der ikke 'Vild med dans' i aften

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Hvis du tænder for TV 2 i aften for at se ‘Vild med dans’, så bliver du skuffet.

Fredag efter fredag har ‘Danmarks modigste dansere’ indtaget dansegulvet i TV 2-succesen ‘Vild med dans’. Men hvis du tænder for fjernsynet i aften klokken 20.00 for at se Sara Bro, Silas Holst og de andre deltagere, så bliver du skuffet.

Læs også

Kongehuset bekræfter: Dronning aflyser 33 år gammel tradition

Fra denne uge flytter programmet både sendetidspunkt og sendedag, oplyser TV 2. Der er tre programmer tilbage i årets sæson af ‘Vild med dans’, og de bliver sendt lørdag aften klokken 20.35 i stedet for fredage klokken 20.00. 

Derfor bliver det flyttet

Kalenderen viser december, og det betyder blandt andet julekalender. På TV 2 vises serien ‘Juleønsket’ frem til den 24. december, og den går på klokken 20.00 hver aften. Derudover er december i år også lig med EM i håndbold for kvinder.

“Vi flytter sendetiden på grund af EM i håndbold for kvinder, da de indledende kampe med dansk deltagelse og mellemrundekampe og semifinale med mulig dansk deltagelse afvikles de kommende tre fredage,” forklarer Mette Rysø Johansen, der er plan- og publiceringschef på TV 2. 

Sangerinden gæster programmet

Medina, Peter AG, Ida Corr og Rasmus Seebach. Det er blot nogle af de kunstnere, der har besøgt ‘Vild med dans’-studiet og stået på scenen, mens de professionelle dansere og nydanserne har indtaget dansegulvet.

Nu får Anne Linnet også lov til at blive en del af det fine selskab. Det skriver HER & NU. Lørdag aften optræder hun i ‘Vild med dans’ med sin nye julesang “Vi synger julen ind”.

“Julen er en tid, hvor det nære følelsesliv er i fokus, og hvor de helt personlige emner fylder meget. Det er det, jeg har forsøgt at lave sange omkring,” forklarer 67-årige Anne Linnet om sangen.

Det er første gang i 10 år, at Anne Linnet udgiver nye julesange. Det fortalte hun i DR’s Aftenshowet. Det er en årstid, der betyder meget for sangerinden. 

“Julen er jo nok den største fællesskabstradtion, vi har. Det er her, vi samler familien, det er her, vi savner dem, vi har mistet undervejs allermest. Det er her, vi er følelsesmæssige berørte på en anden måde, end vi er resten af året,” fortalte hun.

Læs også

Nu lukker de alle gymnasier: "Det er nødvendigt"

 

 

 

 

 

Dagens Gossip