Derfor nægtede Blachman at smide Baraa ud

Skrevet af admin

07/03/2015

Mest læste i dag

Fredagens udgave af X Factor blev en tårevædet omgang for både dommere og deltagere, da kun 15-årige Baraa Qadoura og 16-årige Tannaz Hakami begge endte i farezonen.

Dommer Lina Rafn valgte at pege på Tannaz, da hun blev spurgt, hvem der skulle forlade X Factor, men da turen kom til Thomas Blachman nægtede den karismatiske dommer at afgive sin stemme. Det var ellers forventet, at han ville pege på Baraa, så de to solisters mentor, Remee, selv kunne træffe en afgørelse.

- Der må være grænser for regelrytteriet. Hvorfor skulle jeg sige noget, jeg ikke har lyst til at sige. Jeg har ikke lyst til at sige, at Baraa skal ud. Det kan jeg ikke få over mine læber. Jeg elsker musikken i ham for meget til at kunne sige det, sagde Thomas Blachman til Newspaq efter showet og fortsætter:

- Og selvfølgelig er det Remee, der skal afgøre det, for lige meget hvem der ryger ud, skal de have deres mentors argumentation foran hele Danmark, forklarede Thomas Blachman og erkender, at det langt fra er første gang, at han gør oprør mod X Factor-regelsættet, men påpeger, at han ikke kunne se meningen med det i situationen.

Det var en grådkvalt Baraa, der i farezonen måtte tørre tårerne af kinderne på scenen, imens han kæmpede sig igennem sangen "Better Than Yourself (Criminal Mind Pt. 2)" af Lukas Graham. Og de mange følelser påvirkede også Thomas Blachman, der dog udadtil ikke kæmpede med gråden som sine to dommerkollegaer.

- Jeg bliver dybt påvirket. Tårerne fosser ned på indersiden af kinderne, sagde han efterfølgende.

Thomas Blachman har stadig to grupper tilbage i konkurrencen - nemlig trioen Ivarsson, Bang og Neumann og duoen Citybois. 

Newspaq