Derfor sagde hun op for rullende kameraer

Hun var nyhedsvært på lokalstationen KTVA i Alaska, men efter et indslag omhandlende marihuana sagde hun sin stilling op.

Efter sin dramatiske opsigelse har den nu forhåndværende nyhedsvært, Charlo Greene, lagt en video på youtube, hvori hun forklarer, hvorfor hun sagde op. Det skriver Huffington Post.

- Der kommer en tid i ethvert menneskes liv, hvor man må beslutte sig for, om man vil forblive tilskuer, eller om man vil kæmpe for det, der er rigtigt, siger hun i videoen og fortsætter:

Læs også: Nyhedsvært på live tv: - Fuck det, jeg siger op

- Hvorfor bliver en amerikaner arresteret hvert 37 sekund og i Alaska hver fjerde time? Hvorfor skal man miste muligheden for en bedre uddannelse og muligheden for at blive en anden, end man var udset til? Og hvorfor skal vi miste muligheden for offentlig forsøgelse i svære tider?

- Det bør være alles pligt at være fortaler for frihed og retfærdighed. Jeg gør det til min livsopgave at opretholde Amerikas værdier: liv, frihed og jagten på lykke.

Alaska står over for en folkeafstemning, der vil afgøre om marihuana i mindre mængder skal gøres lovligt i staten. Det bliver afgjort i november. I Colorado og Washington har man allerede indført lignende love på området.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip