Derfor skal du have sex med din mand hver dag

Der ikke noget som babygylp, lortebleer og uendelige mængder vasketøj, der kan få en kvinde til at føle sig udkørt og usexet. Men selvom sex kan være det sidste, du har lyst til efter en lang dag, kan det alligevel være godt for dig.

Du skal naturligvis ikke gøre vold på dig selv, men du vil opdage, at sex kun giver lyst til mere sex.

Bloggeren Meg Conley skriver på Huffington Post om de mange fordele, hun oplever ved at have sex med sin mand, Riley, hver dag.

Du får din kvindelighed tilbage
Som mor er du i konstant nærkontakt med snot, lort og gylp, og det kan suge al seksualitet ud af dig, og du ender med at føle dig kønsneutral.

- Der er noget opbyggende ved at kysse fyren, som du elsker. Der er tidspunkter, når jeg er i Rileys arme, hvor jeg husker, hvem jeg er, uden at det er gået op for mig, at jeg havde glemt det. Ja, jeg er kok, rengøringskone, lærer og aftørrer af alskens klamme ting. Men jeg er også noget mere, noget smukt og helt adskilt fra mine roller. Jeg er en kvinde, skriver Meg Conley.

Læs også: Fem facts om din 'mis', du bør vide

Din mand føler sig elsket
Der skal ikke så meget til, før en mand kan mærke, at du elsker ham. Og intet viser ham det som sex.

- Lad den stakkels mand se dig nøgen, skriver hun.

I finder hinanden
Husker du fyren, der gav dig sommerfugle i maven?

- Han er der stadig. Under alle årene og regningerne og bekymringerne, den smilende fyr er stadig forelsket, og han har brug sin smilende pige. Hver nat, når børnene er lagt i seng, har du en chance for at finde ham igen, skriver Meg Conley.

Læs også: Har par virkelig sex på fødestuen? Ja, de har!

Sex hjælper mod stress
Den behøver næppe nærmere forklaring, men hør alligevel, hvad Meg Conely siger:

- Som mor spiser jeg stress til morgenmad. Så det ser ud til, at jeg har et valg. Jeg kan få afløb ved at A) køre rundt og smadre fremmede menneskers postkasser, eller B) jeg gøre det frække med ham der, som jeg giftede mig med engang.

Sex er sjovt
Af en eller anden grund er vi mennesker gode til at nægte os selv livets goder.

- Vi slaver gerne igennem vores børns matematik-lektier, danser zumba i fuld offentlighed og plukker hår fra vores kroppe - et strå ad gangen! Men bed en pige om at have sex hver dag, og hun ser på dig, som om du er skør. En orgasme? Hver dag? skriver Meg Conley.

 

 

Dagens Gossip