Derfor skal du skifte forsikringsselskab

Men der mange forsikringsselskaber, og det kan være svært at gennemskue hvilket selskab, der dækker dig bedst til den laveste pris.

Sammenligningssiden Samlino.dk har fundet frem til tre fordele ved at skifte forsikringsselskab.

Du får ikke værdi for pengene
Meget kan ske i løbet af få år. Siden den dag hvor du tegnede din første bilforsikring, har du måske fået nyt job, købt ny bil, eller gennemgået noget helt tredje, som har ændret dit liv på den ene eller anden måde.

Denne livsændring kan meget vel have indflydelse på forsikringspræmien.

Læs også: Ny eller brugt bil – hvad skal du vælge? 

Hvis du kigger efter forskellige forsikringsmuligheder i dag, vil du kunne finde mange flere muligheder, end du havde i dine tyvere.

Der er altså stor chance for, at mindst ét forsikringsselskab vil kunne give dig et bedre tilbud, end det du har i dag.

Du er ældre og har mere erfaring
Kører du stadig rundt i din allerførste bil? Hvis du ikke har opdateret din bilforsikring, siden du tegnede den for adskillige år siden, da du købte bilen, er det på tide.

Tænk på hvor ung du var dengang og vær bevidst om, at forsikringsselskaberne generelt sælger forsikringerne dyrere til unge mennesker, da der er en større risiko for, at de kører galt.

Du vil blive overrasket over, hvor stor forskel der kan være på forsikringspræmien, alene på grund af alder.

Dine behov har forandret sig
Dengang du var ung, valgte du måske en basisforsikring, der kun lige dækkede det allermest nødvendige. Det vil sige, at du kun tegnede den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker skader, du laver på andre biler, personer eller bygninger.

I takt med at du er blevet ældre, er du garanteret blevet mere bevidst omkring trafikulykker, som påfører din egen bil skader, indbrud i din bil og lignende.

Hvis du kun har en ansvarsforsikring, er du ikke dækket på disse områder. Det er altså en god grund til at udvide din forsikring hos dit nuværende selskab til også at omfatte en kaskoforsikring eller at kigge dig om efter et andet forsikringsselskab.

Selvom du er glad for dit nuværende forsikringsselskab, bør du tjekke op på dine forsikringer en gang om året.

Det er muligt at indhente gratis og uforpligtende forsikringstilbud her.

Før du skifter endeligt, kan du med fordel kontakte dit nuværende selskab og oplyse om, at du har fået bedre tilbud hos andre forsikringsselskaber.

Det kan resultere i, at dit forsikringsselskab giver dig et endnu bedre tilbud for at beholde dig som kunde. 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip