Deschamps om nullert: Vi kan ikke altid vinde med tre mål

Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, indrømmer, at de store ændringer i startopstillingen mod Ecuador ved VM forhindrede franskmændene i at levere endnu en toppræstation.

- Når der er ændringer, så påvirker det sammenhængen på holdet, siger Deschamps, som trods uafgjort mod Ecuador er videre til 1/8-finalerne som gruppevinder.

Les Bleus vandt de første to gruppekampe mod Honduras og Schweiz med overbevisende cifre, men i onsdagens 0-0-opgør mod Ecuador misbrugte franskmændene flere store chancer.

Selv efter at Ecuador blev reduceret til 10 mand i begyndelsen af anden halvleg, formåede Frankrig ikke at score.

Deschamps havde skiftet seks spillere ud siden 5-2-sejren over Schweiz, og det franske spil var langt fra lige så prangende som i de første gruppekampe.

- Jeg kunne sende det samme hold på banen hver gang, men så ville det være meningsløst at have de andre spillere her, siger Deschamps og indrømmer, at franskmændene var uskarpe.

- Spillet flød ikke så godt, og vi var mindre farlige i første halvleg. Efter det røde kort havde vi lidt mere plads og nogle gode bevægelser, men vi var ikke så kliniske foran mål, som vi plejer. Måske vil resultatet få folk til at falde til ro. VM er det højeste niveau, og vi kan ikke vinde hver kamp med tre mål, siger han.

Frankrig møder mandag Nigeria i 1/8-finalerne.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip