Designer opfinder verdens første udskiftlige hæle

Nu skal det være slut med at have ballerinaer eller andre flade sko med i tasken, blot fordi du gerne vil have høje hæle på i byen eller på arbejdet, men ikke gider vade hele vejen hjem i monderingen.

Det tænkte designeren Tanya Heath, som derfor har opfundet noget, de fleste kvinder, som kan lide at gå i høje hæle (men ikke hele tiden), vil elske:

Et par sko, hvor du selv klikker hælen af og på.

Man vælger med andre ord selv, om man vil have skoene helt flade, klikke en ni centimeter høj hæl på eller benytte mellem-løsningen med en hæl på fire centimeter.

Læs også: 10 ting som du kender, hvis du ikke går så meget op i mode

I Frankrig, hvor designeren selv bor trods sine canadiske rødder, oplevede hun at blive drillet i starten, fordi hun altid bar rundt på et par flade ballerina-sko i tasken, som hun kunne smutte i, når hun fik fri fra jobbet.

Drillerierne opstod, fordi langt de fleste kvinder udelukkende gik i høje hæle og især på jobbet.

Læs også: Er du enig?: Her er den ideelle mandekrop

- Jeg begyndte derfor også udelukkende at gå i høje hæle. Vi taler 20 år tilbage i tiden, hvor alle parisiske kvinder gjorde det samme. Og det gjorde, at jeg langsomt ødelagde mine fødder. Jeg fik tre børn, og jeg gik endda stadig i høje hæle under graviditeterne, når jeg gik på arbejde, siger designeren til huffingtonpost.com.

Læs også: 6 udfordringer kvinder med store lår har

Da Tanya Heath mødte en kvinde, der havde designet undertøj til kvinder, blev hun inspireret til selv at springe ud i rollen som iværksætter og lave nogle sko, hvis formål er at gøre moden med høje hæle udholdelig for kvinder.

Nu hyldes hun for at have skabt et revolutionerende produkt.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip