Desperat boyband-medlem sælger selfies

Hvis du vil have taget et selfie-billede med Louis Tomlinson fra One Direction, må du forberede dig på at punge ud.

Selvom drengene i boybandet for længst er blevet mangemillionærer, og Louis Tomlinson alene menes at være god for 130 millioner kroner, skal der penge i kassen.   

Den 22-årige popstjerne har nemlig købt den engelske ligaklub Doncaster Rovers, som har akut brug for en økonomisk indsprøjtning. Derfor har den unge Tomlinson besluttet sig for at sælge selfie-billeder af sig selv og klubbens fans til den nette sum af 250 pund, hvilket svarer til cirka 2300 danske kroner, skriver BBC.

Han har overtaget klubben sammen med den tidligere formand, John Ryan. De er begge overbevist om, at tilbuddet om selfies kan blive en solid indtægtskilde for klubben. I alt håber de på at kunne lokke klubbens fans til at spytte intet mindre end 18 millioner kroner i puljen, så klubben har råd til at købe nogle attraktive spillere.

- Jeg vil gerne se fans af Doncaster Rovers give klubben den succes, den fortjener. Jeg er vokset op i Doncaster, og jeg har følt kærligheden for fodbold strømme gennem byen. Det er derfor jeg er oprigtigt interesseret i at gøre klubben til en succeshistorie, fortæller Louis til BBC.

Doncaster Rovers rykkede i sidste sæson ud af Englands næstbedste række - The Championship.

Newspaq

 

Dagens Gossip