Desperate Nanna forærer sine cd'er væk: - Jeg er en ægte fiasko

Sol Stoffregen

|

04/12/2014

Dagens topnyheder

"Dav, jeg hedder Nanna Lüders og jeg er en helt igennem ægte Fiasko. Derfor har jeg besluttet mig for at forære det hele væk. Stor kampagne her i December måned. Mød op og tag alle de CDer, du kan slæbe hjem, fuldkommen gratis", sådan skrev den danske sangerinde, Nanna Lüders, der har tryllebundet danskerne med klassikere som "Buster", i går på Facebook og tilføjer:

"Kald det Brandsalg, Slutspurt eller hvad du vil. Faktum er, at jeg vil gerne have at I hører det jeg laver. Og hvis jeg skal levere det gratis, så gør jeg gerne det".

Læs også: Single-Sanne efterlyser mere sex: - Jeg betaler da hotelregningen

Den dramatisk opdatering på Facebook kommer efter Nannas nye julealbum har haft knap så meget succes. Ifølge den 51-årige sangerinde har P4 nægtet at spille hendes nye sange, hvilket har gjort det svært for hende at få folks øjne op for hendes nye plade.

"Musik er det jeg trækker vejret igennem. Jeg har ikke noget valg. Og jeg er ikke bange for en skid længere. Jeg er blevet forfuldt hele mit liv af skattevæsenet. De har overtrådt reglerne konsekvent i et astronomisk antal gange", skriver sangerinden.

Se hele Nanna Lüders' besked på Facebook her: 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Opslag af Nanna Lyders Jensen.