Det ligner en død kanin i håndvasken: Folk raser, når de ser, hvad ejeren har gjort

Skrevet af Kirstine Petersen

29/03/2015

Mest læste i dag

Kaninen Cloody er blevet en mindre berømthed på de sociale medier, efter at hans ejere lagde en video op af dyret, der tager et “karbad” i deres håndvask.

Ejeren forsikrer alle om, at dyret ikke er døden nær, selvom det kan ligne det - hvilket selvfølgelig også bliver synligt i videoen nedenfor.

Ikke alle seere er dog begejstrede for spa-behandlingen. Kritikere mener nemlig, at det afslappede udtryk er en choktilstand hos kaninen og altså ikke ren luksus, skriver opposingviews.com.

Læs også: Slipper lyserøde høns fri for at sprede glæde

Andre pointerer, at kaninen kan fryse ihjel, hvis ikke pelsen tørres fuldstændigt efter vandbadet.

Til det kommenterer ejeren, der tydeligvis bruger meget tid med dyret (det har sin egen youtube-kanal, hvor ejeren jævnligt lægger videoer op af Cloody).

- Jeg holder ham som en baby i mine arme, og det får ham til at slappe helt af, så han falder i søvn. Han elsker også at få en kropsmassage (undtagen på hans fødder). Efter badet kommer han udenfor og tørrer som sædvanligt. Kaniner tager sjældent bad, fordi de kan bruge deres tunge til at rengøre sig, men eftersom han ikke kan nå sin ryg med tungen, er badet rart for ham. Det er totalt harmløst! Så lad være med at være så negative omkring det, folkens.

Læs også: Det her er det gladeste dyr, du kommer til at se i dag

Hvad mener du: Overreagerer folk, når de kritiserer det famøse bad?