Det lugter af golden set i DM-finalen i badminton

DM-finalen i badminton for hold står til at blive en meget tæt affære, som på papiret lugter af en afgørelse i et dramatisk golden set.

Greve Strands Badmintonklub og Skovshoved Badminton, som krydser ketsjere, er hver især relativt klare favoritter i tre af kampene i finalen, som går over seks kampe.

Dermed kan det meget vel ende med, at det står 3-3 efter alle kampe. Det forudser doublespecialisten Mads Conrad-Petersen fra Skovshoved.

- Vi er store favoritter i tre kampe. De er store favoritter i tre kampe. Vi håber på, at vi kan vinde i de kampe, som vi på papiret skal vinde, og så måske skabe en overraskelse i en af de andre, siger han til Badminton Danmarks hjemmeside.

- Men det samme håber Greve, så det bliver en spændende holdkamp.

I et golden set spilles der til 11 i et enkelt sæt, som skal afgøre vinderen af holdkampen - og torsdag aften altså placere DM-guldet.

Da de to mandskaber mødtes i grundspillet i denne sæson, endte kampen også i et golden set, og her trak Greve overraskende det længste strå, da Joachim Persson overraskende slog verdensranglistens nummer to, Jan Ø. Jørgensen, i et golden set.

Alligevel forsøger netop Joachim Persson at skubbe favoritværdigheden over på Skovshoved.

- I min bog er Skovshoved lille favorit. I de her holdkampe afhænger meget af, hvem der kommer bedst fra start, siger Persson, der er enig i, at det bliver en meget lige holdkamp.

- Sådan som holdkampen kommer til at forløbe, tyder det på, at vi efter de fire første kampe står med to sejre hver, og så er der klimaks i de to herresingler, der skal afgøre det, siger Greve-spilleren.

DM-finalen spilles klokken 18:30 torsdag aften i Frederiksberg Hallerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip