Det perfekte skjul: Narko-laboratorium afsløret i pensionist-paradis

California League-Fresno Village er navnet på en lille bydel i den californiske by Fresno, hvor pensionister flytter til for at nyde solen, de rolige omgivelser og hinandens selskab. Her kommer man hinanden ved, og kriminalitet er så godt som ikke-eksisterende.

Men i lørdags krakelerede glansbilledet, da politiet stoppede 64-årige Robert Short i en rutine trafikkontrol, skriver abc30.com.

Læs også: Pensionist snød sig død: Skyldte 400.000 kroner for champagne

Da man fandt ud af, at han har en narkodom bag sig, gennemsøgte man bilen og fandt over 113 gram af stoffet crystal meth. Det fik betjenetene til at konkludere, at Robert Short forhandlede stoffet, og hans lejlighed blev gennemsøgt.

Her fandt man knap 227 gram crystal meth, heroin og remedier til at fremstille crystal meth. I alt fandt man stoffer til en gadeværdi på over 9300 kroner.

Læs også: Akavet: Pensionist ringede efter escortpige - svigerdatteren kom

Naboerne chokerede over fundet. De fortæller, at alle kender alle, men netop Robert Short har kun boet i området et par måneder og holdt sig for sig selv.

- Det er chokerende, at nogen på den alder ville gøre sådan noget, men det er faktisk det perfekte sted at gøre det. Et pensionist-paradis, hvem ville tro, at det skulle foregå der? siger Joe Gomez fra det lokale politi.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip