Det rørende foto af en grædende dreng er blevet set af millioner - nu får han uventet støtte

Det er folkene bag internet-fænomenet Humans of New York, der har taget det hjerteskærende billede af drengen, som siden er gået viralt.

Fotografiet af den grådkvalte dreng går lige i hjertekulen, men det er teksten til billedet, der også er grunden til, at det får stor opmærksomhed lige nu.

- Jeg er homoseksuel, og jeg er bange for, hvordan min fremtid vil være, og at folk ikke vil kunne lide mig, lyder de bevægende ord fra drengen, hvis navn ikke er offentliggjort.

Humans of New York har millioner af følgere på sociale medier og er kendt for at tage billeder af personer i New York for at give et sjældent indblik i menneskerne, der befolker den amerikanske storby.

Den store popularitet betyder, at opslagene når vidt og bredt ud, men måske havde ingen alligevel forventet, at store navne som Hillary Clinton og Ellen DeGeneres ville lufte deres sympati for drengen.

- Forudsigelse fra en voksen. Din fremtid bliver fantastisk. Du vil overraske dig selv med, hvad du er i stand til og de fantastiske ting, du kommer til at gøre. Find de personer, som elsker dig og tror på dig - der er mange af dem, skriver præsidentkandidaten i kommentarsporet under billedet på Facebook.

Talkshow-værten Ellen DeGeneres, som selv er homoseksuel, har også delt et par søde ord.

- Folk kommer ikke bare til at kunne lide dig, de kommer til at elske dig. Jeg har lige hørt om dig, og jeg elsker dig allerede, skriver hun. 

Billedet af den anonyme dreng har indtil videre fået 584.000 'likes' på Facebook, og der er tusindvis af støttende beskeder i kommentarsporet.

"I'm homosexual and I'm afraid about what my future will be and that people won't like me."

Posted by Humans of New York on 3. juli 2015

 

 

Dagens Gossip