Det siger din yndlingsfrugt om dig

Skrevet af Redaktionen

18/04/2015

Mest læste i dag

Her er en sjov og hurtig lille quiz, lavet af simpleorganiclife.org, om, hvad din yndlingsfrugt siger om dig. Uanset hvad, kan du jo klappe dig selv på skulderen for at nyde den sunde spise (i rette mængde selvfølgelig).

Hvis du skal vælge en favoritfrugt ud fra følgende, hvad ville du så vælge:

1) Appelsin
2) Æble
3) Banan
4) Kokosnød
5) Mango
6) Fersken
7) Pære

Her er, hvad dit valg siger om dig:

Appelsin:
At skrælle en appelsin er ikke noget, alle gider bruge tid og kræfter på. Det kræver derfor tålmodighed og viljestyrke, hvilket afspejler din personlighed.

Du er grundig, omhyggelig og arbejdsom. Du kan indimellem godt virke lidt kort for hovedet, men man kan stole på dig, og du undgår helst konflikter.

Læs også: 10 grunde til at du skal drikke vand med citron

Æble:
Æbler findes i alle afskygninger, former og farver. Nogle er sure, andre søde eller endda melede. Din smag for æbler viser, at du omfavner alt, hvad livet byder dig.

Du kan være impulsiv og udadvendt. Du er en god leder og træffer hurtigt beslutninger. Du er en opdagelsesrejsende og utroligt charmerende.

Banan:
Præcis som bananen kan du være en smule ”blød”. Ikke at det nødvendigvis er dårligt. Du er elskværdig, hjertevarm, blid og sympatisk af natur.

Nogle gange mangler du en snært ekstra selvtillid og er bange for, at nederlag er synlige (ligesom slag på en banan viser sig som brune pletter på skallen).

Du er fantastisk partner, og selvom du oplever modstand i livet, er du en mentalt og fysisk smuk person.

Læs også: Lav ananasis med banan og kokos på få minutter

Kokosnød:
Ja, du har nok gættet rigtigt: Du er hårdfør ligesom nødden. Du er seriøs og en tænker, og så elsker du en god fest – men du er altså også en smule stædig. Du er rap i replikken og værdsætter en intelligent partner.

Passion er ikke altid det vigtigste for dig, hvilket betyder, du kan være en smule sjusket.

Mango:
Mangoer er søde, lækre og en lille smule hårde på ydersiden. Det samme er du. Du er let at holde af, men finder dig ikke i noget fra nogen.

Ingen kan overtale dig til at gøre noget, du ikke har lyst til. Men selvom du er stærk udadtil, er du den blideste person i sengen. Men dermed sagt til alle andre: Lav ikke numre med den eksotiske mango-elsker.

Læs også: 10 billeder der afslører, hvor beskidt din tankegang er

Fersken:
Du nyder saften fra frugten, og du nyder livet. Du er venlig og udadvendt. Du har det med at tale lige ud af posen, men kompenserer for det med din charme. Du er selvstændig og lidt af en livsnyder.

Du er typen, der kunne finde på at rejse verden tyndt, hoppe i faldskærm, besøge museer… Som minimum har du overvejet at gøre noget lignende.

Pære:
Her kommer nogle sandheder, der kan svide som pæresaft i øjnene: Ligesom en udsmattet pære på en græsplane har du nogle gange svært ved at holde samling på dig og dit.

Du bliver let distraheret, og hvis du ikke koncentrerer dig dybt, kan en pludselig ”kastevind” forpurre frugten af dit arbejde så at sige. Du kan lige at se hurtige resultater, og selvom du har let ved at få nye venner, har du det med at glemme dem.

Læs også: 7 tegn på at du er en dramaqueen

Sandhedens time er kommet: Passede spådommen på dig?

Hvis ikke, ovenstående omfatter din yndlingsfrugt, kan det være den udvidede liste har ”dig” med – fx, hvis du er en vindrue eller et granatæble. Tjek her.
 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: