Det spiller Stones med (99 procents) sikkerhed på Roskilde

Når Rolling Stones torsdag aften spiller på Roskilde Festival, sætter bandet samtidig punktum for den europæiske etape af den igangværende "14 on Fire"-turné.

Koncerten er den sidste ud af 14 i forsommeren, og kigger man på setlisterne fra de første 13 optrædener, er der hele 15 sange, som går igen fra aften til aften.

Det viser en gennemgang, som blogkollektivet Bloggers By Choice foretog i sidste uge, og som Ritzau har opdateret efter bandets seneste to koncerter.

Roskilde-publikummet kan dermed smugkigge på, hvad der med stor sandsynlighed bliver den bærende del af aftenens setliste, medmindre rullestenene lægger stilen radikalt om.

De 15 gengangere er:

* Jumpin' Jack Flash

* It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It)

* Tumbling Dice

* Doom and Gloom

* Honky Tonk Women

* You Got The Silver

* Can't Be Seen

* Midnight Rambler

* Miss You

* Gimme Shelter

* Start Me Up

* Sympathy for the Devil

* Brown Sugar

* You Can't Always Get What You Want

* Satisfaction

Det er dog ikke alt, der er kendt på forhånd. Rolling Stones spiller nemlig ikke kun 15, men 19 numre til hver koncert, og de sidste fire har der været skiftet flittigt ud i i løbet af turnéen, hvor blandt andre "Out of Control", "You Got Me Rocking", "Let's Spend The Night Together" og "Angie" har været spillet flere gange.

Rolling Stones har desuden før hver koncert bedt deres fans stemme om en enkelt sang til setlisten via bandets hjemmeside. Til Roskilde-koncerten er kandidaterne "Dead Flowers", "Get Off My Cloud", "Bitch", "Street Fighting Man", "It's All Over Now" og "She's So Cold".

Bandet har til hver eneste koncert et lokalt kor med på scenen til "You Can't Always Get What You Want". På Roskilde Festival tilfalder æren Vocal Line fra Aarhus.

Kilde: Bloggers By Choice og Rollingstones.com

/ritzau/

 

Dagens Gossip