Det synes kvinder er det mest irriterende ved manden

Selv i de bedste forhold kan manden og kvinden indimellem blive så trætte af hinanden, at de næsten får lyst til at lave et ’Suarez bid’ i partneren. Men hvad er det egentlig kvinder brokker sig allermest over, når det gælder deres mænd, og hvad kan man gøre ved det?

Han bruger for meget tid på gadgets og sociale medier I disse VM-tider er der måske mange kvinder, der får lyst til at slukke for fjernsynet, for mandens fodbold kigning vil ingen ende tage.

Generelt klager mange kvinder over, at deres mænd bruger alt for meget tid på tv, videospil, sociale medier og diverse gadgets. Det er ikke, fordi det er bandlyst overhovedet, men hvis det griber ind i almindelige dagligdags rutiner, kan det blive en kilde til hyppige skænderier, siger parterapeut Charles J. Orlando til Redbook.com.

-Tal i stedet om at lægge iPhonen væk indtil børnene er lagt i seng, eller lav en aftale om at lægge alle gadgets væk den sidste time inden I går i seng. Hav nogle retningslinjer så behøver I ikke skændes om det hver dag, siger Orlando.

Denne tv-vært kalder sit ægteskab for et ’arrangeret ægteskab’

Han vil have sex hele tiden
Det er ikke nogen hemmelighed, at kvinder har sværere ved at komme i den rette stemning til sex end mænd. Og sex er en af de ting, mange kvinder kan føle som et pres fra mandens side, men meget tyder på, at vi kvinder egentlig bare skal lade os rive med. Forskning fra The Gerontological Society of America viser, at regelmæssig sex er nøglen til et lykkeligt ægteskab.

Og husk endelig forspillet. Det er lige så vigtigt for et velfungerende parforhold.

Det er det samme, vi skændes over hver dag
Der er mange par, der har de samme skænderier hver dag. ’Hvem skal rydde op’, ’hvem skal blive hjemme, når datteren er syg’. Det kan blive en belastning i sig selv, at det er de samme skænderier, der kører i ring. Derfor kan det være nødvendigt at sætte sig ned og tale sammen for at nå ind til kernen i problemet.

Vent til børnene er gået i seng, åbn en flaske vin og gør det lidt hyggeligt. Herefter kan I tage emnet op. Det vil helt sikkert hjælpe i det lange løb. Taler man indgående om problemet vil man være opmærksom på det fremover, og man vil fremover forsøge at løse det på den måde, man blev enige om, siger parterapeut Bob Taibbi.

Kvinder er utro, når manden er... ja, hvad?

Han bruger for mange penge
Økonomi kan være årsagen til mange skænderier bag de lukkede døre. For selvom din mand har købt et nyt fladskærms-tv, som han mener, er til jer begge to, så kan det tit ske, at han ikke har talt med dig om det, men bare ville komme med det som en overraskelse.

Det kan få mange kvinder op i det røde felt, og her er det en god ide fremover, at have en klar aftale om at alt, hvad der koster over for eksempel 1000 kr. skal man lige vende med hinanden først.

Hans familie driver mig til vanvid
Svigerfamilien er en af de ting, der kan drive kvinder til vanvid, og det siges da også, at svigerdatterens rolle i familien er den sværeste. I hvert fald viser et studie fra Michigan University, at risikoen for skilsmisse stiger med 20 procent, hvis svigerdatteren ikke føler sig tilpas med svigerforældrene.

Det kan være fordi, at svigerforældrene blander sig for meget, og for eksempel har for mange ’gode’ råd vedrørende børnenes opdragelse. Det bedste, man kan gøre, er at bakke op om hinanden og være fælles om beslutningerne.

Husk også at stå sammen, om det I har besluttet, når svigermor umiddelbart kommer med sine mange velmenende råd, som du i virkeligheden ønsker derhen, hvor peberet gror.

 

Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip