Det vil danske kvinder have, når de er på ferie

Sommerferien står for døren for os danskere, og findes der noget bedre end at rejse væk fra de stressende hverdagsstrabadser og nyde en fantastisk udsigt fra en hotelbalkon? Eller når roomservice banker på døren med den sandwich, du netop har bestilt? Ja, for danske kvinder gør der faktisk.

Sådan ser de ud: Verdens smukkeste kvinder i bikini 

For er der én ting, danske kvinder forventer at finde på deres hotelværelse, så er det en hårtørrer. Og den vægter højere end en balkon og et værelse med udsigt. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com.

De har spurgt 1500 danskere heraf 764 kvinder. I dag er hårtørreren en del af standardudstyret på langt de fleste hoteller.

Det betyder også, at mange kvinder pakker kufferten ud fra denne antagelse og lader deres egen hårtørrer blive hjemme.

- Så når den i sjældne tilfælde mangler, kan det umiddelbart opleves som mere generende end at mangle udsigt eller roomservice, fortæller Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Den store bikiniguide – find bikinien til din kropsform

Morgenmad og internetadgang
Der er tilsyneladende også mange kvinder, der ikke ønsker at koble fra omverdenen, når de skal holde ferie. I hvert fald forventer 38 pct., at der er gratis WiFi inkluderet i opholdet, når de bor på hotel.

Endnu flere kvinder - hele 59 pct. - forventer, at der er gratis morgenmad inkluderet i hotelopholdet, og det er selvom, at disse ydelser ofte skal tilkøbes.

 Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip