Dette billede viser hvordan 60 års ægteskab og sand hengivenhed ser ud

Et stærkt billede blev for tre dage siden lagt på den sociale medie-side Reddit, som forestillede et ældre ægtepar ved en hospitalsseng. 

Det er Frank og Carolyn LeMunyon på billedet. De har været gift i over 60 år og kæmper begge med seriøse helbredsproblemer. Deres barnebarn, Kelsey LeMunyon, som har taget billedet og lagt det på Reddit, fortæller til Huffington Post, at Frank på 85 år lider af Alzheimer og Carolyn på 83 år kæmper mod kræft. 

Læs også: Dette er hvad der sker, når kvinder beslutter at kalde sig selv for smukke

Hun har været på et behandlingshjem lidt uden for New York de sidste par uger, da hun fik en infektion, men hun skal snart overflyttes til et hospice. 

Men hver dag, uden undtagelse, besøger Frank sin hustru på hjemmet.

- Han sidder ved hendes side, hvor de snakker om deres liv sammen. Selvom hun sover det meste af tiden, så bliver han der. Han vil bare være ved hendes side,- fortæller Kelsey. 

Læs også: Lingeri-mærke genskaber Victoria's Secret-reklame med forskellige kropstyper

De mødte hinanden, da Frank var i flåden og Carolyn var sekretær på basen. De blev gift i 1954 og har fået syv børn og 12 børnebørn. 

- Selvom hverdagen er blevet svær for dem med deres sundhedsproblemer, så hviler de i kærligheden til hinanden og støtten fra deres familie til at være sammen hver dag,- siger Kelsey. 

Se billedet i galleriet herunder.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip