Denne restaurants skilt er gået viralt: Udskældt gruppe bydes indenfor uden afregning

Sol Stoffregen

|

21/07/2014

Dagens topnyheder

Historierne om ammende kvinder, der bliver forvist fra offentlige steder, er mange, men midt i stormen, er også få eksempler på det modsatte.

Restauranten "Brasserie Blanc" i Cheltenham vest for London i England har hængt et skilt op med en usædvanlig tekst. Det skriver The Independent

Læs også: Kendt skuespiller ammer sin fire-årige datter: Lærke skal selv sige stop

"Til ammende mødre - kom indenfor og få en kop gratis the, hvis du har brug for et pitstop…. du behøver ikke spise, du behøver ikke spørge - bare slap af :)", står der på skiltet, som kan ses nederst på siden.
 
Et billede af det ammevenlige skilt er blevet delt på en forældreside på Facebook "RefreshMe", og med det samme faldt skiltet i god jord hos forældrene, som delte billedet 8000 gange og likede det 11.500 gange.

Læs også: Sådan ammer du korrekt - uden at støde andre

Brasserie Blanc-restaurantkæden er ejet af kendiskokken Raymond Blanc, men det var general manager i Cheltenham-afdelingen, Emma O'Connor, der udtænkte ideen med at byde de ammende kvinder indenfor.
  
- Ideen med at lave skiltet kom bogstaveligttalt fra en mor, der var træt. Jeg lavede hende en kop the, og hun kiggede på mig som, om jeg havde givet hende en million pund, forklarer Emma O'Connor til The Independent og tilføjer:

Læs også: Ammende mor udsat for grov behandling på cafe: - Du er en luder

- Jeg ville ønske, jeg havde gjort det for mange år siden, hvis jeg havde vidst, det ville gøre, at folk følte sig mere trygge.   

Siden skiltte kom op, har restauranten fået henvendelser og mails, der roser konceptet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Skiltet er både ment til ammende mødre og mødre, der giver deres børn flaske, men også til andre kvinder, der blot har brug for en pause.

Se skiltet her: