Dette tidspunkt på dagen er bedst til træning, hvis du gerne vil tabe dig

Belgisk forskning tyder nemlig på, at du skal til at sætte alarmen til før, fanden kommer i sokkerne, hvis du virkelig vil forbrænde nogle kalorier.

I en undersøgelse fandt forskerne frem til, at man forbrænder en del mere fedt, hvis man træner på tom mave.

De nåede frem til resultatet ved at sætte en stor gruppe sunde og raske, unge mænd  på en ‘kur’, som bestod af 30 procent flere kalorier, og 50 procent mere fedt, end de ellers var vant til.

Nogle af mændene skulle ikke røre sig i testperioden, mens en anden gruppe blev bedt om at træne om formiddagen. En tredje gruppe skulle dyrke motion inden de fik lov at spise morgenmad.

Resultatet var, måske ikke så overraskende, at den stillesiddende gruppe tog på i vægt (cirka 2,5 kilo på seks uger). Gruppen, som havde trænet efter et måltid, tog også på i perioden - i gennemsnit lidt over et kilo. Desuden var der flere mænd i begge disse grupper, som i løbet af de seks uger udviklede problemer med deres insulin.

Men de mænd, som havde trænet på tom mave, tog stort set intet på, selvom de fik langt flere kalorier i deres mad, end de plejede. Desuden forbrændte de langt mere fedt i løbet af dagen end mændene i de to andre grupper.

Så der er altså noget, der tyder på, at vi B-mennesker skal tidligere ud af fjerene, hvis vi gerne vil nå at sparke gang i januar-vægttabet.

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip