DF kalder grænsekontrol et skridt i den rigtige retning

- Et skridt i den rigtige retning. Der kommer en form for grænsekontrol...

Sådan skriver Kristian Thulesen Dahl, Dansk Folkepartis formand, om regeringens midlertidige stikprøvekontrol ved grænserne til Tyskland på sin Facebook-profil.

Dansk Folkeparti har længe advokeret for kontrol ved de danske grænser. Derfor falder det også i god jord hos partiet, at politiet skal føre kontrol med hvem, der rejser frem og tilbage over grænsen til Tyskland.

Men kontrollen er midlertidig og vil som udgangspunkt vare i 10 dage. Samtidig er der kun tale om en stikprøvekontrol, og derfor mener Kristian Thulesen Dahl, at man godt kunne tage endnu skrappere metoder i brug.

- Men hvorfor skal det være så omstændeligt og tage så lang tid? Det naturlige er jo, at der er en venlig og situationsbestemt kontrol ved et lands grænser!

- Schengen er brudt sammen. Illusionen om de ydre grænser er brast! Hvorfor skal det tage så lang tid at erkende?, spørger han på Facebook.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip