DF'er brevstemte på sig selv for tidligt og fik makuleret sin stemmeseddel

Ib Poulsen stiller op til Folketinget for Dansk Folkeparti i Thistedkredsen, og hvis han er ligeså hurtig til at stemme på Christiansborg, som når der er Folketingsvalg, så skal hans partikollegaer nok ikke regne med at hente meget hjælp ved afstemninger på Slotsholmen. 

Læs også: Giv de gråhårede baghjul: Her er guiden til de unge vælgere

Det lykkedes Ib Olsen at sende sin brevstemme afsted, før der overhovedet var åbnet for at brevstemme, og derfor endte hans stemme på sig selv i makuleringsmaskinen inden den røg i papirkurven. 

Ib Olsen udfyldte allerede sin stemmeseddel få minutter efter Helle Thorning udskrev valg, og afleverede den på Borgerservice på Thisted Rådhus. Men kort efter blev han kontaktet af personalet, der fortalte, at det var en fejl, at han havde fået lov til at stemme, og at den derfor var blevet makuleret. 

Men heldigvis for Ib Olsen fik han en ny chance for at stemme på sig selv, da han kunne aflevere en ny stemme i dag torsdag. 

- Jeg var lige lidt for tidligt ude. Det er altid godt at sove på sådan en svær beslutning om, hvem man skal stemme på, men i det her tilfælde var jeg ikke i tvivl. Jeg satte krydset samme sted, siger Ib Poulsen til dagens.dk. 

Læs også: Ny måling: Thorning ånder Løkke i nakken

Efterfølgende lagde han sin nye stemmeseddel op på Facebook, så alle kunne se, at han vitterligt ikke havde skiftet holdning over natten, men selvom det faktisk er ulovligt at vise, hvem man stemmer på, så mener den nordjyske DF-kandidat ikke, at det er et problem. 

- Jamen jeg tænker, at det mest er rettet mod Hr. og Fru Jensen, der ikke skal vise, hvem de stemmer på, men når jeg nu er kandidat, så er det vel ligesom at sætte en annonce i avisen, siger Ib Poulsen til dagens.dk

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip