DF'er forlader byråd: Kaldte direktør for 'bitch'

Skrevet af admin

|

27/11/2013

Dagens topnyheder

I Sønderborg har Dansk Folkeparti-politikeren Lars Dyhr Hansen valgt at trække sig fra byrådet og forlade sit parti, efter at han har fremsat trusler mod teknisk direktør i Sønderborg Kommune, Inge Olsen. Det skriver JydskeVestkysten.

Det betyder, at Dansk Folkeparti mister et af tre mandater i byrådet, som partiet vandt efter sidste uges kommunalvalg, hvor Lars Dyhr Hansen blev genvalgt.

Ifølge JydskeVestkysten var avisen i gang med research til historien om truslerne, hvor Lars Dyhr Hansen via mail har truet teknisk direktør Inge Olsen med at klippe hendes fingre af.

- Så er det bare slut med at male, bitch, skriver Lars Dyhr Hansen ifølge JydskeVestkysten til direktøren, der er amatørkunstmaler i sin fritid.

Dansk Folkepartis hovedkontor på Christiansborg har imidlertid kontaktet JydskeVestkysten, efter at avisen var begyndt at interessere sig for sagen.

- Vi har kontaktet Lars Dyhr Hansen og opfordret ham til at melde sig ud af partiet. Det har han så gjort, siger organisationskonsulent Steen Thomsen, Dansk Folkeparti.

Under valgkampen måtte Lars Dyhr Hansen desuden beklage, at han i fuldskab svinede Sønderborg Kommune til på sin Facebook-profil.

Den sag fik Dansk Folkepartis spidskandidat og lokalformand i Sønderborg, Stefan Lydal, til at opfordre vælgerne til at sætte kryds ved en anden af partiets kandidater.

JydskeVestkysten har endnu ikke kunnet indhente en kommentar fra Lars Dyhr Hansen.

/ritzau/