Diaz om sine scoringer: Her er min favoritfyr

08/04/2016 14:56

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Cameron Diaz har kysset på både sangeren Justin Timberlake, sportsstjernen Alex Rodriguez og skuespillerne Matt Dillon og Jared Leto, men én mand får de sprøde Hollywood-hug til at blegne ved siden af: Skuespillerindens ægtemand, musikeren Benji Madden.

Det afslører den charmerende skuespillerinde i fredagens radioprogram med Andy Cohen på SiriusXM, skriver ABC News.

- Alt andet er ligegyldigt nu, hvor jeg har min mand. Han er min mand, fordi der er ingen, der kan måle sig med ham.

- Jeg kan ikke huske noget af det andet. Det er forsvundet i forhold til, fastslår "Vild med Mary"-stjernen i interviewet.

Diaz og Madden mødte hinanden gennem skuespillerindens gode veninde, jetsetteren Nicole Richie, der er gift med Maddens tvillingebror, Joel. I januar 2015 giftede den 43-årige skuespillerinde sig med den 37-årige rockmusiker efter syv måneders intens romance.

- Jeg spiste middag hjemme hos dem, og Joel spurgte, om hans bror måtte komme forbi, og jeg sagde, at selvfølgelig måtte han det, for det var jo familie, siger Diaz og afslører, at det var kærlighed ved første blik.

- Da han kom ind af døren, vidste jeg bare, at det skulle være ham. Man ved det, når den rigtige er der. Det er ægte kærlighed, hengivenhed og passion. Jeg skaber et liv med ham, og alt andet fra fortiden forsvinder.

Cameron Diaz spillede over for danske Nikolaj Coster-Waldau i den romantiske komedie "The Other Woman" fra 2014.

/ritzau/FOKUS