DiCaprio: Jeg skulle spise rå bisonlever

Skrevet af admin

22/10/2015

Dagens topnyheder

Han har spillet stofmisbruger i "The Streets of New York", diamantjæger i "Blood Diamond" og excentrisk skurk i "Django Unchained".

Men Oscar-nominerede Leonardo DiCaprio kan stadig blive overrasket over, hvad han bliver udsat for, når der skal indspilles en ny film.

Og de oplevelser, som den 40-årige skuespiller blev udsat for i den kommende vildmarksfilm "The Revenant" sager, var ikke for sarte sjæle.

- Jeg kan nævne 30 eller 40 episoder, som har været nogle af de sværeste ting, jeg nogensinde har gjort. Om det har været at gå ud i en frossen flod, sove i dyrekadavere eller det, jeg skulle spise på settet. Jeg måtte udholde isnende kulde og var muligvis underafkølet det meste af tiden, fortæller Leonardo DiCaprio i et interview med Yahoo.

Særligt nogle af de bizarre ting "Inception"-skuespilleren blev nødt til at spise, har gjort stort indtryk.

- Jeg spiser ikke ligefrem rå bisonlever normalt. Når man ser filmen, vil man også kunne se min ærlige reaktion på det, for Alejandro (instruktøren, red.) tog det med i filmen. Det siger det hele. Det var min instinktive reaktion, fortæller den 40-årige stjerne.

Leonardo DiCaprio har været nomineret til en Oscar hele fire gange, men det er endnu ikke lykkedes ham at få den gyldne statuette med hjem.

/ritzau/FOKUS