Dickoh: Vi kan ikke være det bekendt

Lørdag tabte FC Midtjylland 0-2 ude til de forsvarende mestre, AaB, i Superligaen.

Det var en kamp, hvor FCM var med langt hen ad vejen, men alligevel måtte de se sig slået på to mål i anden halvleg.

Efter at FC Midtjylland startede sæsonen stærkt på hjemmebane med 3-1 mod Brøndby, leverede de en langt mere skuffende præstation, da de måtte indkassere sæsonens første nederlag. Forsvarsspilleren Francis Dickoh peger på, at FCM- holdet manglede energi.

- Vi kom med et alt for lavt energiniveau i dag. Vi straffede dem slet ikke på vores omstillinger, og den her indsats kan vi slet ikke være bekendt, siger forsvarsklippen.

Midtjydernes cheftræner, Glen Riddersholm, var utilfreds med sit holds præstation og pegede efter kampen på, at der ikke var tilstrækkelig offensiv kvalitet.

- Vi må have selverkendelse og konstatere, at vi ikke præsterede godt nok i dag. Vores individuelle kvaliteter og vores offensive struktur lykkedes slet ikke i dag.

- Generelt fik vi ikke udnyttet de rum og omstillinger, der var, når vi erobrede bolden, fordi vores førsteberøringer var for dårlige, og vores valg var for ubeslutsomme, siger Riddersholm.

Kampens mest kontroversielle hændelse skete i det 64. minut, da Anders K. Jacobsen passerede Francis Dickoh og umiddelbart efter væltede i feltet. Det var en hændelse, som dommer Jens Maae takserede til et straffe, hvilket Dickoh selv mente var yderst kontroversielt.

- Det så tvivlsomt ud, og jeg mener ikke, at der var kontakt, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip