Diego Costa får en femårig kontrakt hos Chelsea

På julis første dag meddelte Premier League-klubben Chelsea, at den havde købt Diego Costa af den spanske klub Atlético Madrid.

Nu skriver den engelske klub på sin hjemmeside, at de sidste detaljer i kontrakten er på plads. Diego Costa bliver ansat på en femårig kontrakt i London-klubben.

- Jeg er meget glad for at skrive under med Chelsea. Alle ved, at det en stor klub i en meget stærk liga, og jeg glæder mig meget til at starte i England med en fantastisk træner og fantastiske holdkammerater.

- Efter at have spillet mod Chelsea sidste år ved jeg, hvor meget kvalitet truppen besidder, siger Diego Costa til Chelseas hjemmeside.

Diego Costa spillede en hovedrolle i sidste sæson, da Atlético for første gang i 18 år vandt det spanske fodboldmesterskab og kvalificerede sig til finalen i Champions League.

Den fysisk stærke angriber lavede 27 mål i den spanske liga og 36 mål i alt i sæsonen, hvilket ifølge engelske medier har fået Chelsea til at betale 300 millioner kroner for ham.

Diego Costa er født og opvokset i Brasilien, men har boet i Spanien længe nok til at få spansk pas. Tidligere på året valgte han at repræsentere det spanske landshold og var med i Spaniens VM-trup i Brasilien, hvor han spillede to kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip